Sub menu

Blog

Hoe wendbaar is uw bedrijfsvoering?

Als u deze regel leest, prikkelt de titel u kennelijk en daagt u mij uit om uw tijd een zinvol vervolg te geven. In twee minuten leest u deze blog en weet u of u er iets aan heeft. Over wendbaar gesproken... Lees meer...

Laatste nieuws

Visie digitalisering Huisartsenzorg 2019-2022

Als huisarts heeft u te maken met een steeds veranderende zorgwereld. Welke toekomstgerichte digitale zorginformatie-infrastructuur past daarbij? De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) publiceerde hierover een visiedocument. Hierin komen het Waarom, Hoe en Wat aan bod. De visie kwam tot stand in nauwe samenwerking tussen LHV, NHG en InEen.

Klikt u hier voor het visiedocument.

Sitemanagement

Met Sitemanagement helpen wij u bij eerstelijns klinisch onderzoek. Periodieke of eenmalige activiteiten, zoals:
  • de jaarlijkse vaccinatie, van griep en mogelijk later de pneumococcen.
    Onder uw regie zal Novivex dat hele proces digitaliseren - de juiste brief aan de juiste patiënt valt op het juiste moment op de deurmat.
  • klinisch onderzoek van patiënten.
    Als onafhankelijke derde partij - Trusted Third Party (TTP) - werken wij regelmatig samen met sponsors van onderzoek. Wij hebben veel ervaring en kunnen uw klinische onderzoeksprocessen op de praktijklocatie ondersteunen. Overal in Nederland.

Onze werkwijze

  • met projectmanagement en site-nurses verzorgen wij de juiste in- en exclusie van patiënten
  • u bepaalt de selectie van patiënten voor studiedeelname
  • wij leveren de gegevens op tijd aan, vóór de inclusie deadline.
Kortom: wij nemen u de organisatie uit handen en vinden de juiste patiënten voor deelname. Binnen de voorgeschreven regelgeving uiteraard.

Voordeel

Tegen deze tijdrovende klussen hoeft u niet meer op te zien. Door onze inzet verlicht u de werkdruk bij uw praktijkmedewerkers, zodat hun dagelijkse werkzaamheden daar niet onder lijden. Dat is prettig voor u en uw patiënten.

Aanvraag sitemanagement

Belt u direct met directeur Jan Hesp 06 - 51401554, of stuur een e-mail via het contactformulier.