Sub menu

Blog

Hoe wendbaar is uw bedrijfsvoering?

Als u deze regel leest, prikkelt de titel u kennelijk en daagt u mij uit om uw tijd een zinvol vervolg te geven. In twee minuten leest u deze blog en weet u of u er iets aan heeft. Over wendbaar gesproken... Lees meer...

Laatste nieuws

Updates GP-PAD en Huisartsencockpit

Doorstart studie Site-management GP-PAD voorjaar 2022
De dit jaar geplande afronding van deel 1 - de studie opstarten in huisartsenpraktijken - heeft door de pandemie vertraging opgelopen en is voorlopig uitgesteld. Lees meer...

Over ons

Jan Hesp is algemeen directeur. Sinds 1983 is hij in verschillende functies en op verschillende gebieden werkzaam in de zorg. Van politiek tot de praktijkvloer: hij weet wat er speelt. Zijn kenmerkende eigenschappen zijn: betrouwbaarheid, betrokkenheid, enthousiasme en plezier in de omgang met mensen.

In vogelvlucht

Novivex biedt altijd maatwerk - met een intake gesprek, een projectplan en transparante offerte. In alle projecten zetten wij ervaren, BIG geregistreerde verpleegkundigen in. Wij werken met heldere afspraken, korte lijnen en volgens vaste protocollen. 

Onze medewerkers zijn zorgvuldig gescreend en getraind. Met velen hebben wij een jarenlange werkrelatie. Aan iedere verpleegkundige stellen wij hoge eisen ten aanzien van:

  • Expertise en ervaring;
  • Betrouwbaarheid en vertrouwelijkheid bij informatie over patiënten
  • Scheiding van verantwoordelijkheden;
  • Onafhankelijkheid.

Overtuig uzelf

Overtuig uzelf en ontmoet Jan Hesp. U kunt hem bereiken via 06 - 51401554, of u kunt gebruikmaken van het contactformulier.
linkedin U vindt Jan Hesp ook op Linkedin.
rsz_1paul_ridderhof_30nov_1002