Sub menu

Blog

Hoe wendbaar is uw bedrijfsvoering?

Als u deze regel leest, prikkelt de titel u kennelijk en daagt u mij uit om uw tijd een zinvol vervolg te geven. In twee minuten leest u deze blog en weet u of u er iets aan heeft. Over wendbaar gesproken... Lees meer...

Laatste nieuws

Visie digitalisering Huisartsenzorg 2019-2022

Als huisarts heeft u te maken met een steeds veranderende zorgwereld. Welke toekomstgerichte digitale zorginformatie-infrastructuur past daarbij? De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) publiceerde hierover een visiedocument. Hierin komen het Waarom, Hoe en Wat aan bod. De visie kwam tot stand in nauwe samenwerking tussen LHV, NHG en InEen.

Klikt u hier voor het visiedocument.

Over ons

Jan Hesp is algemeen directeur. Sinds 1983 is hij in verschillende functies en op verschillende gebieden werkzaam in de zorg. Van politiek tot de praktijkvloer: hij weet wat er speelt. Zijn kenmerkende eigenschappen zijn: betrouwbaarheid, betrokkenheid, enthousiasme en plezier in de omgang met mensen.

In vogelvlucht

Novivex biedt altijd maatwerk - met een intake gesprek, een projectplan en transparante offerte. In alle projecten zetten wij ervaren, BIG geregistreerde verpleegkundigen in. Wij werken met heldere afspraken, korte lijnen en volgens vaste protocollen. 

Onze medewerkers zijn zorgvuldig gescreend en getraind. Met velen hebben wij een jarenlange werkrelatie. Aan iedere verpleegkundige stellen wij hoge eisen ten aanzien van:

  • Expertise en ervaring;
  • Betrouwbaarheid en vertrouwelijkheid bij informatie over patiënten
  • Scheiding van verantwoordelijkheden;
  • Onafhankelijkheid.

Overtuig uzelf

Overtuig uzelf en ontmoet Jan Hesp. U kunt hem bereiken via 06 - 51401554, of u kunt gebruikmaken van het contactformulier.
linkedin U vindt Jan Hesp ook op Linkedin.
rsz_1paul_ridderhof_30nov_1002