Blog

Hoe wendbaar is uw bedrijfsvoering?

Als u deze regel leest, prikkelt de titel u kennelijk en daagt u mij uit om uw tijd een zinvol vervolg te geven. In twee minuten leest u deze blog en weet u of u er iets aan heeft. Over wendbaar gesproken... Lees meer...

Laatste nieuws

Visie digitalisering Huisartsenzorg 2019-2022

Als huisarts heeft u te maken met een steeds veranderende zorgwereld. Welke toekomstgerichte digitale zorginformatie-infrastructuur past daarbij? De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) publiceerde hierover een visiedocument. Hierin komen het Waarom, Hoe en Wat aan bod. De visie kwam tot stand in nauwe samenwerking tussen LHV, NHG en InEen.

Klikt u hier voor het visiedocument.

Nieuws

Wonderlijk Natuurlijk

Voorjaar 2012 kwam het project Wonderlijk Natuurlijk tot stand - een fotoboek en een fototentoonstelling.
Een initiatief onder leiding van prof. dr. Wim Turkenburg. Van 2001 tot 2011 was hij directeur van het Copernicus Instituut voor Duurzame Ontwikkeling van de Universiteit Utrecht.
Wonderlijk Natuurlijk brengt bijzondere Nederlandse landschappen en natuurgebieden fotografisch in beeld. Als een ode aan het Nederlandse landschap en aan de diversiteit van dit landschap, waard om beschermd te worden. Op www.wonderlijknatuurlijk.nl kunt het boek inzien en bestellen.

Trefzeker

Novivex directeur Jan Hesp sponsorde mede het boek. Waarom? Jan Hesp: “In Wonderlijk Natuurlijk kijken de fotografen Lucy Hooft en Paul Ridderhof met hun ‘derde oog’ naar Nederlandse landschappen. Wat mij zo aanspreekt in hun beelden is de trefzekerheid. Niet alleen treffen Hooft en Ridderhof het kenmerkende van ieder landschap, ze weten er emotie in te leggen en drukken af op het beslissende moment. Elk ogenblik kan de vlinder wegfladderen.

50.000 foto’s

Wonderlijk Natuurlijk was een groot project. Tussen 2007 en 2009 schoten Ridderhof en Hooft ruim 50.000 foto’s. Na een zorgvuldige selectie bleven er 120 over. Aan die selectie heb ik persoonlijk meegewerkt. En gelooft u me: dat was niet eenvoudig. ‘Kill your darlings’ heet het in jargon als je voor moeilijke keuzes staat. Moeilijk was het. Mooi ook.

Missie

De relatie tussen Wonderlijk Natuurlijk en Novivex gaat verder dan alleen mijn betrokkenheid bij de selectie van de plaatjes. De kwaliteit en de trefzekerheid van de foto’s in dit boek verbeelden de missie van Novivex. Trefzeker zijn in de zorg. Niet voor niets luidt ons motto: ‘De juiste patiënt de juiste zorg’. Met veel plezier beveel ik u dit boek aan. Jan Hesp, Algemeen Directeur Novivex.”
Verberg reactieformulier