Sub menu

Blog

Hoe wendbaar is uw bedrijfsvoering?

Als u deze regel leest, prikkelt de titel u kennelijk en daagt u mij uit om uw tijd een zinvol vervolg te geven. In twee minuten leest u deze blog en weet u of u er iets aan heeft. Over wendbaar gesproken... Lees meer...

Laatste nieuws

Updates GP-PAD en Huisartsencockpit

Doorstart studie Site-management GP-PAD voorjaar 2022
De dit jaar geplande afronding van deel 1 - de studie opstarten in huisartsenpraktijken - heeft door de pandemie vertraging opgelopen en is voorlopig uitgesteld. Lees meer...

Dienstverband praktijkondersteuner

paul ridderhof 30nov 1146
Bent u ZZP-er neemt u dan contact op. Hiernaast kent Novivex twee soorten dienstverband:

1. Basis jaarcontract

Een basis jaarcontract bestaat uit 904 uur werk per jaar. Dat komt neer op 20 uur per week buiten vakanties en feestdagen. Meer werken kan, mits er voldoende werk is. Wij garanderen echter nooit meer dan 904 uur op jaarbasis. Heeft u een basis jaarcontract en is er ‘buiten uw schuld’ onvoldoende werk gedurende een periode van acht weken, dan vergoeden wij u die periode. Zonder tegenprestatie. Werkt u door eigen toedoen te weinig, dan brengen wij dit tekort wel in mindering op uw salaris.

2. Oproepcontract

Onder bepaalde omstandigheden kunt u kiezen voor een nuluren of oproepcontract, bijvoorbeeld:
  • Omdat u zomers niet wilt werken, en het gemiddelde van 20 uur per week niet haalt;
  • Omdat u niet zeker weet of u drie dagen per week beschikbaar zult zijn.

Vrijheid

Het aantal werkuren per week kan sterk verschillen. Mits in goed overleg met de huisartsen, heeft u hierin alle vrijheid.

Salaris en reiskosten

Uw beloning hangt af van ervaring en opleiding. Het varieert van € 16 tot € 23 bruto per gewerkt uur; inclusief 8% vakantiegeld, exclusief circa 15% bonus. Project afhankelijk ontvangt u daarbij een netto vergoeding voor zakelijk gemaakte kosten, zoals telefoon en consumpties. Voor reiskosten vergoeden wij € 0,19 per kilometer, momenteel onbelast. Is de afstand woon-werkverkeer 60 kilometer of meer, dan is er een hogere kilometervergoeding. Deze vergoeding is deels wel belast.

Flexibel

Wij zijn flexibel zolang de continuïteit en de kwaliteit van het werk is gewaarborgd en onze klanten tevreden zijn. U krijgt bij ons een zeer zelfstandige, flexibele baan met beloning naar prestatie en kwaliteit van werken.

Solliciteren?

Bent u geïnteresseerd om te werken voor Novivex als praktijkondersteuner? Vul dan dit contactformulier in.